Zakaj izbrati ta program

Cilj usposabljanja terapevtov Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® je ustvariti uspešne terapevte Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, ki s svojim znanjem pomagajo drugim.
Potreba po programu s to vsebino dopolnjuje formalne oblike izobraževanja. Z izbiro tega programa se udeležencem, ki že posedujejo določena delna znanja in veščine (dosežena skozi tečaje), omogoča, da svoja znanja nadgradijo in izpopolnijo. S tem programom pridobijo še dodatna znanja iz medicine, javnega zdravstva, sociologije, ekonomije, menedžmenta, turizma, kulture komuniciranja, organizacije in podobno, katera so nujna, če želijo oblikovati atraktiven in inovativen produkt.
 
V sedanjem sistemu izobraževanja vse do sedaj ni bila zagotovljena možnost, da se na raznih ravneh izobraževanja pridobijo znanja, s katerimi bi bili kadri usposobljeni za bioterapevtsko dejavnost. Z ustanovitvijo strokovnega izobraževanja – usposabljanja te vrste, si prizadevamo tržišču ponuditi strokovna znanja, katera so v današnjem izobraževanju in usposabljanju potrebna na trgu dela.
 
Zdravstveni turizem je eden izmed najstarejših strokovnih oblik turizma, v okviru katerega se strokovno in nadzorovano uporabljajo naravni dejavniki in terapijski postopki s ciljem ohranjanja in izboljšanja telesa ter izboljšanja kakovosti življenja. Glede na to, da kakovost sodobnega življenja nenehno upada zaradi stresa in onesnaženja, zdravstveni turizem pridobiva vedno pomembnejšo vlogo pri revitalizaciji psihofizičnih sposobnosti človeka.
 
Ta program je oblikovan tako, da institucionalizira eno izmed najbolj znanih metod energetske terapije, Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, in skozi izobraževalni ciklus usposabljanja terapevtov Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® zagotavlja kakovostno raven izobraževanja. V tem smislu je skozi celoten ciklus usposabljanja pritegnjena najvišja raven predavateljev, večinoma univerzitetnih profesorjev (Medicinske, Filozofske in Ekonomske fakultete), ki so, primerno izobraževalni ravni usposabljanja terapevtov, prilagodili svoja predavanja in vaje. Literaturo sestavljajo deloma predavateljska pisma, deloma skripte in knjige, ki se uporabljajo pri višjem izobraževalnem ciklusu, ter internetni viri.

Copyright ZDENKO DOMANČIĆ 2019. All rights reserved. Upravljanje z internetnimi stranmi EasyEdit CMS

vrh strani