Zdenko Domančić - neprofesionalno obnašanje

EDUKACIJA ZA SVE MOJE TERAPEUTE - POTREBA I IMPERATIV BEZ IZNIMAKA

Terapeuti Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® moraju imati dozvolu od strane Društva
Godinama već educiram terapeute koji po mojoj metodi s velikim uspjehom rade i postižu odlične rezultate. Mreža mojih terapeuta raširena je po cijelom svijetu. Međutim, prateći europske i svjetske tržišne trendove i uvažavajući smjernice WTO-a koje ističu da je razvoj kadrova ključni faktor na globalnom tržištu rada, osnovao sam Društvo terapeuta Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® i Ustanovu za obrazovanje odraslih ProgramPLUS kako bi moji terapeuti stekli i potrebne formalne uvjete za radnu konkurentnost na tržištima rada diljem cijelog svijeta. Završetkom programa u okviru ustanove ProgramPLUS, moji terapeuti stekli su uvjete za dobivanje dozvole u Društvu Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® i tako stekli naziv terapeut Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®. Bez dozvole nitko ne smije nositi naziv: terapeut Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® niti prakticirati moju metodu. Spisak terapeuta nalazi se i na ovim internet stranicama.

Terapeuti bez dozvole – nelegalan rad

Žao mi je što moram primijetiti i istaknuti da još uvijek ima pojedinaca koji nisu prošli program osposobljavanja u Ustanovi ProgramPLUS, pa i samim time neophodnu proceduru za dobivanje dozvole, a služe se mojim imenom i metodom čiji sam kreator, što je zaštićeno kao intelektualno vlasništvo. Njihovo djelovanje izvan Društva može se zato smatrati nepodržavanim od Društva i samim time – nelegalnim. Bez dozvole koju izdaje Društvo Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® nitko ne smije obavljati terapeutski rad po mojoj metodi i ne smije koristiti moje ime ni na koji način.

Edukacija terapeuta isključivo i samo u organizaciji Društva 

Edukacija budućih terapeuta važan je i odgovoran zadatak i ne može se nekontrolirano obavljati bez stručnog nadzora. Edukaciju ne mogu na svoju ruku organizirati i sprovoditi samozvani pojedinci jer se time ugrožava potreban nivo stručnoga rada, pouzdane edukacije i vjerodostojnost moje metode. S obzirom na to da edukaciju terapeuta može organizirati i realizirati samo Društvo Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, nitko izvan toga ne smije organizirati tečajeve na kojima se podučava mojoj metodi. Protiv takvih pojedinaca ili skupina bit će pokrenut postupak, a njihova će se imena u negativnom kontekstu naći na našim stranicama. Očekujem najiskrenije da za takve neugodne mjere neće biti potrebe.

Nadam se uspješnoj suradnji, Zdenko Domančić.

Copyright ZDENKO DOMANČIĆ 2022. All rights reserved. Upravljanje z internetnimi stranmi EasyEdit CMS

vrh strani