Terapije

Zdenko Domančić poudarja, da njegovo delo ni nikakršen čudež, saj s svojo bioterapijo uravnava življenjsko energijo (bioenergijo) in jo kot prevodnik izvaja v kontaktu z drugo osebo. Pri tem prenosu energije prostor in čas ne igrata nikakršne vloge, saj se energija prenaša hitro in učinkovito.
Bioterapija ima celovit, vseobsegajoč in blagodejen učinek na človeka ter pomaga pri izboljšanju kakovosti življenja.
Vse, kar živi (človek, žival, rastlina), poseduje bioenergijo. Do bolezni pride, kadar je bioenergija v neravnovesju ali je blokirana v svojem naravnem stanju ali pretoku. Za vzpostavitev naravnega stanja in pretoka bioenergije bodo poskrbeli izkušeni bioterapevti.
Bioterapija se izvaja v skupini, vendar se z vsakim pacientom dela posamično, primerno potrebi. Individualna obravnava traja dvajset minut, pri čemer se terapije izvajajo v svetlem in udobnem okolju ter ob zvokih sproščujoče glasbe.  Bioterapije trajajo štiri dni zaporedoma, lahko pa se ponavljajo glede na želje in potrebe obravnavane osebe. Priporočljiva so udobna oblačila, ki pa niso pogoj. Pomemben je občutek ugodja in sproščenosti. Bioterapevti ne postavljajo diagnoze, temveč se popolnoma opirajo na diagnozo, postavljeno s strani uradne medicine, zato je zaželeno, da na bioterapijo pridete s postavljeno diagnozo.

Copyright ZDENKO DOMANČIĆ 2023. All rights reserved. Upravljanje z internetnimi stranmi EasyEdit CMS

vrh strani