Izdajanje dovoljenj terapevtom Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®

Terapevt Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® je oseba, ki je zaključila usposabljanje za terapevta Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® po zaključku katerega uveljava pravico do izdajanje dovoljenj.
Izdajanje dovoljenj terapevtom Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® se izvaja v Društvu Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® na podlagi Pravilnika o vsebini, rokih in postopkih izdajanja dovoljenj ter preverjanja strokovnosti terapevta Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®.
Z odobritvijo Komisije za izdajanje dovoljenj in izpolnjevanjem pogojev iz Pravilnika o vsebini, rokih in postopkih izdajanja dovoljenj ter preverjanja strokovnosti terapevtov Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® terapevt pridobi naziv terapevt Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, s katerim je pridobil predpogoj za podpis franšizne pogodbe.
Izdajanje dovoljenj in izobrazba terapevtov Bioterapije po metodi Zdenka Domančića® sta trajen postopek, ki se ne zaključi z zaključkom usposabljanja za terapevta Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, temveč se nadaljuje tudi skozi ostale programe vseživljenjskega izobraževanja v Združenju Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®.
 
Več informacija - tukaj

Copyright ZDENKO DOMANČIĆ 2018. All rights reserved. Upravljanje z internetnimi stranmi EasyEdit CMS

vrh strani