Objava Zdenko Domančić

Zdenko Domančić®, ki je svoje življenje posvetil pomoči bolnim ljudem, s posredovanjem bioenergije po metodi, ki jo je sam utemeljil, odhaja v zasluženo upokojitev in s tem zaključuje s svojim delom.
V štiridesetih letih je skupaj s svojimi terapevti pomagal več kot milijon bolnim z različnih koncev sveta, ki so se v stiski in pogosto v brezupu zatekli k njemu. V vsem tem obdobju smo bili priča neverjetnim zgodbam ozdravitev ljudi, ki so nas vedno znova osupnile. Mnogi od njih se še vedno s hvaležnostjo vračajo na naša terapevtska srečenja in delijo svojo izkušnjo z drugimi.
 
Kot pravi naš mojster Domančić® „smo ljudje veliko bolj energetska kot telesna bitja. Telo je samo vikend hišica, ki jo dobimo na uporabo za določeno števil let. Prav tako nismo samo Mendelejeva zgradba. Sovraštvo, ljubezen, simpatija, antipatija nimajo materialne, pač pa energetsko zgradbo. Energetskega telesa pa ni mogoče uničiti, energija se zgolj transformira, to je osnovni zakon fizike“.
 
Tako bo tudi terapija po metodi Zdenka Domančića® živela dalje, saj je svoje znanje predal številnim terapevtom, ki v različnih državah po vsem svetu pomagajo ljudem z njegovim pridobljenim znanjem. To je bila tudi njegova največa želja, ki jo je v štirih desetletjih delovanja uresničil.
 
Za poučevanje in prenos znanja zdravljenja z bioenergijo po metodi Zdenka Domančića® bo po novem skrbel njegov najoži tim: Tanja Domančić (žena) ter diplomirana in licencirana terapevta Stjepan Domančić (sin) in Drago Šušnjara (dolgoletni sodelavec).
Izobraževanje in terapije se bodo tudi v bodoče izvajale izključno preko podjetja Domančić storitve d.o.o.
Vse veljavne informacije in kontakti so objavljeni samo na uradni strani podjetja: www.zdenkodomancic.com


“Vesolje odpira svoj neusahljiv vir moči, zdravlja in znanja, na nas pa je, da ta potencial izkoristimo na pravilen način. Edina pravilna pot je znanje, ki je v službi človeka, njegova razvoja in razvoja celotnega človeštva”.

Mojster Zdenko Domančić®, hvala za neprecenljivo izročilo!

Copyright ZDENKO DOMANČIĆ 2023. All rights reserved. Upravljanje z internetnimi stranmi EasyEdit CMS

vrh strani